Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2018

ΚΕΙΜΕΝΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ:
ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ
(Για δημοσίευση σε άλλες ιστοσελίδες)

ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΑΡΤΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ

"...δι᾿ ἃ ἔρχεται ἡ ὀργὴ τοῦ Θεοῦ ἐπὶ τοὺς υἱοὺς τῆς ἀπειθείας,
ἐν οἷς καὶ ὑμεῖς περιεπατήσατέ ποτε,..."
(Προς Κολοσσαείς κεφ.3, στ.6)
ΔΗΛΑΔΗ: "...για τα αμαρτήματα αυτά ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, σ΄αυτούς που συστηματικά και με επιμονή δε θέλουν να πιστέψουν και παραμένουν ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ στην κακία τους. Στα αμαρτήματα αυτά κι εσείς κάποτε  πορευθήκατε και τα υπηρετήσατε..."

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ,
- ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ  ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..
- ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΒΟΗΘΟ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ, ΤΗΝ ΒΛΑΣΦΗΜΑΣ...
- ΕΧΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ...
- ΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΟΥ...
- ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ...

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ,
ΕΝΑ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ" ΣΤΟ ΘΕΟ ΔΕ ΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ.
ΤΙ ΘΑ ΛΕΣ ΑΡΑΓΕ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΥ ΗΘΕΛΕΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΕΙΣ ΕΓΩΪΣΤΙΚΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ;
ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ  ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ;
ΟΤΑΝ ΘΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ;
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΘΑ ΣΟΥ ΦΤΑΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΘΕΟΣ;
Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ;

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ,
ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΠΕΛΕΓΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΟΧΙ ΤΥΠΟΙΣ.
ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΗΣΟΥΝ ΕΝΑΣ ΧΛΙΑΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,
ΚΑΤΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΟ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ.
"ἀγαπήσεις Κύριον τὸν Θεόν σου ἐξ ὅλης τῆς καρδίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ψυχῆς σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς διανοίας σου καὶ ἐξ ὅλης τῆς ἰσχύος σου. αὕτη πρώτη ἐντολή." ΠΡΩΤΗ ΕΝΤΟΛΗ (Κατά Μάρκον κεφ.12, στ.30)
"Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν...  οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ."(Μαμωνάς = Χρήμα, επίγειοι θησαυροί) (Κατά Ματθαίον κεφ.6, στ.24)

ΠΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙΣ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΛΕΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ ΣΩΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ;

ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΕΠΕΛΕΞΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΑΣΣΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΚΙ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟ, Ο ΘΕΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ, ΚΙ ΕΤΣΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΘΕΟ.

>>> Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ <<<

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ, ΚΟΙΤΑ ΠΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΧΤΙΣΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥ 1940.

ΤΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΓΕΝΙΑΣ, (ΠΟΥ ΕΖΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ), ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΕΙΡΗΝΗ, ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΡΗΝΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΙΩΝΕΣ.

ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΕΙΣ;

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΤΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑ ΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΟΛΛΗΣΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΘΕΟ, ΔΗΛΑΔΗ:
ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ - ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ - ΠΡΟΣΕΥΧΗ - ΝΗΣΤΕΙΑ - ΜΕΛΕΤΗ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ - ΟΛΗ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΝ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ - ΘΕΛΕΙ ΑΓΩΝΑ
ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΕΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΩΡΟΣ, ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ,  ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ.
ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ.

ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ
Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ:
"Το πρόβλημα θα αρχίσει από την Θράκη… Θα είναι ένα διπλωματικό επεισόδιο που δεν θα μπορεί να λυθεί"

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΗ,
ΕΣΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΣΥΝΟΔΟΥ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟΥ 2016, ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΩΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, 

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΣΥΝΔΙΑΛΕΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΕΝΑΝ, ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ,

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΚΑΝΟΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΜΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΜΕ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΠΙΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ,

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΣΙΩΠΩΝΤΑΣ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙΡΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΚΙΝΔΥΝΕΨΕΙ Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ,

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΙΩΠΗΣΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ  ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΛΛΟΙΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ Π.Χ. ΟΤΙ Ο ΜΩΑΜΕΘ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ ΓΑΒΡΙΗΛ (Βιβλίο Θρησκευτικών Δ' Δημοτικού),
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΒΑΝΑΥΣΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΑΝΗΘΙΚΩΝ ΙΔΕΩΝ ΠΕΡΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣ ΤΩΝ 2 ΦΥΛΩΝ ΠΟΥ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ,

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΕΣΑ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ  ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΦΙΜΩΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥΣ,
ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΔΕΧΕΣΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΔΡΟΜΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΦΑΚΕΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,

ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΡΙΔΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΑΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΧΑΡΑΞΟΥΝ ΣΤΟ DNA ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ,
ΚΙ ΕΣΥ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΛΕΥΕΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΟΤΙ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΑΙ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (μέσω της προσευχής σου) ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ.

ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ;
ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ; Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ:
"Οὐ πᾶς ὁ λέγων μοι Κύριε Κύριε ,εἰσελεύσεται εἰς τὴν βασιλείαν  τῶν οὐρανῶν, ἀλλ᾿ ὁ ποιῶν τὸ θέλημα  τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς." (Κατά Ματθαίον κεφ.7, στ.21)

ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΤΑΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΙΕΣΩΣΑΝ.

ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΛΕΝΕ: ΚΑΝΕ ΕΣΥ ΤΟ 1 ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΕ ΣΤΟ ΘΕΟ ΤΑ 9 ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΕ,

ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ,
(δεν είναι ύψιστο συμφέρον η Βασιλεία του Θεού;)

ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΔΕΙΛΙΑΣ,
(βολεύει να εμφανίζεται ως δήθεν Ταπείνωση)

ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΥΠΑΚΟΗΣ,
(όταν θίγεται η Πίστη μας υπάρχει η Αγία Ανυπακοή),

ΑΥΤΟ ΟΥΤΕ ΑΡΕΣΤΟ ΣΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ.

ΕΣΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΛΗΡΙΚΕ, ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ Ή ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΟΥ, ΟΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ  ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ;

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΙ ΕΣΥ ΩΘΗΣΕΣ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ;

Ο ΘΕΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΤΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΝΕΡΓΗΣΑΝ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ, ΟΤΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ, ΣΤΙΣ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 1452, ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΙΚΟΥΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ ΕΧΕΙ:

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ, ΙΕΡΕΙΣ, ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΧΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΠΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΣΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΥΛΟΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ  Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΛΗΡΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΛΛΟΤΡΙΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ, ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.

Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είπε για τα έσχατα χρόνια: «Οι κληρικοί θα γίνουν οι χειρότεροι και ασεβέστεροι των όλων»

Και ο Άγιος Νείλος ο Αγιορείτης είπε: «Οι ποιμένες των Χριστιανών Αρχιερείς και ιερείς θα είναι άνδρες  κενόδοξοι, μη γνωρίζοντες παντελώς την δεξιάν οδόν από την αριστεράν...»

ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΤΩΡΑ, ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΗΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΪΚΟΥΣ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΛΚΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Παράλληλα συνεχίζουμε να προσευχόμαστε υπέρ αναρρήσεως των αιχμαλώτων παιδιών μας Αγγέλου και Δημητρίου
ΑΜΗΝ

Μουσική βίντεο:
CEPHEI Epic music empire
Kevin MacLeod - Mechanolith

Αποσπάσματα βίντεο: worldofwarplanes.com

THIS IS A NON-PROFIT VIDEO

Τα βίντεο παραγωγής του καναλιού μας είναι ελεύθερα για αναμετάδοση.

Καλό Πνευματικό Αγώνα αδελφοί Χριστιανοί, υπομονή κι έχει ο Θεός...